altijd de juiste kraan voor uw PROJECT

OVER VAN SCHAFTEN LEASING

Van Schaften Leasing B.V. is gespecialiseerd in het verhuren van hijskranen. Daarbij werken wij volgens het ‘bare rental’ principe. We beschikken over een grote vloot kranen van 30 tot 1600 ton in diverse uitvoeringen. De kraan die u zoekt zit hier ongetwijfeld tussen.

Ons professionele team is u graag van dienst. Zij helpen u om de juiste kraan te vinden voor uw project. Bovendien staan zij altijd voor u klaar met raad en daad. We zijn onderdeel van de Van Schaften Group. Dit bedrijf is in 1977 opgericht door Johan van Schaften (senior). Van Schaften Leasing B.V. is echter geheel onafhankelijk.

Wereldwijde service
Onze uitgebreide service zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes voor u is geregeld. Van eventuele wereldwijde verscheping tot aan installatie en montage door onze eigen monteurs. Onze monteurs staan altijd paraat, ongeacht de omstandigheden en waar ter wereld u ons maar nodig heeft.

Ervaring
Wij beschikken over jarenlange ervaring in de verhuur van kranen, trucks, trailers en ander equipment. Techniek, transport en logistiek zitten in ons DNA – we zijn immers ontstaan uit Van Schaften Trucks B.V. Daardoor kunnen wij u het beste adviseren bij de juiste keuze van het te huren equipment.

Wereldwijd verschepen
Bij Van Schaften Leasing hebben wij een grote vloot waaruit we direct kunnen leveren. Wij onderscheiden ons door de kennis die we hebben en dit helpt ons om u de beste oplossing te bieden voor uw internationale verschepingen. Onze ervaren monteurs bouwen, indien gewenst, de kraan voor u op in Nederland of elders in de wereld. 

Wat is 'bare rental'?

Wij verhuren al onze kranen volgens het zogenaamde ‘bare rental’ principe. Dat wil zeggen dat u, als huurder, zelf verantwoordelijk bent voor: 

  • de bediening
  • het lopende onderhoud
  • de verzekering
  • verbruiksgoederen zoals brandstof, olie etcetera.
  • alle overige operationele bedrijfskosten

‘Bare rental’ is in feite een vorm van operationele lease. Deze vorm van operationele lease geeft u gemak (één maandelijkse prijs, alles inbegrepen) én u draagt geen economische risico’s. U bent als huurder enkel gebruiker. U  draagt geen restwaarderisico met betrekking tot het object. Er kan bij ons ook worden afgesproken dat de kraan na afloop van de leaseperiode wordt overgenomen tegen een vooraf vastgestelde prijs, de koopoptie. Dit wordt vaak een RPO (Rental Purchase Option) genoemd.

U heeft een contract voor een project, maar niet het benodigde equipment? Met één van onze ‘bare rental’ oplossingen beschikt u over de juiste kraan op het juiste moment zonder zware investeringen!

Meer weten?

Contact

Neem contact op met een van onze specialisten op +31 10 238 07 00.
Wilt u graag dat wij u terugbellen? Vul hieronder uw gegevens in voor een terug-bel-afspraak.

Stel een vraag

Versturen